Welkom bij Party Clouds. Lees onze algemene voorwaarden en privacybeleid aandachtig door. Wanneer u www.partyclouds.be gebruikt, bent u onderworpen aan en gaat u akkoord met het beleid en de algemene voorwaarden van Party Clouds. Wij behouden ons het recht voor om deze op elk moment te wijzigen.

Door www.partyclouds.be te gebruiken, verklaart en garandeert u dat u de wettelijke leeftijd heeft om online te kopen als u ouder bent dan 18 jaar of onze webshop bezoekt onder toezicht van een ouder of voogd.

Intellectuele eigendomsrechten

Afbeeldingen, ontwerp, handelsmerk, software, HTML-codes of andere inhoud op www.partyclouds.be behoren exclusief toe aan Party Clouds of haar dochterondernemingen. Gebruik van de inhoud van deze website zonder schriftelijke toestemming is verboden.

Door gebruikers gegenereerde inhoud

U bent als enige verantwoordelijk voor de inhoud die u ons verstrekt. Door inhoud in de vorm van foto's, opmerkingen, recensies of ander materiaal via onze website of een van onze sociale media in te dienen, verleent u Party Clouds het royaltyvrije, wereldwijde, eeuwigdurende, onherroepelijke en overdraagbare recht om inhoud te gebruiken, kopiëren, distribueren en wijzigen. in welke mediavorm dan ook. Als u deze inhoud op www.partyclouds.be en zijn sociale-mediakanalen plaatst, verleent u ons bovendien het recht om de naam te gebruiken die wordt gebruikt om welk type van deze inhoud dan ook te genereren. Wij behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken geen enkel commentaar te publiceren of te verwijderen, inclusief commentaar waarvan wij menen dat het onwettig, lasterlijk, racistisch of lasterlijk is, aanzet tot haat of geweld, schadelijk is voor mensen, instellingen, religies of voor de privacy van mensen. schade toebrengen aan minderjarigen, schadelijk is voor de handelsmerken, patenten en auteursrechtelijk beschermde inhoud, persoonlijke gegevens bevat, het medium op ongepaste wijze gebruikt voor het promoten en adverteren van bedrijven. Als u een klacht heeft over inhoudsrechten en gebruik zoals hierboven vermeld, neem dan contact met ons op via thisispartyclouds@gmail.com.

Sites van derden

Wanneer u onze website gebruikt, erkent u dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud die via hyperlinks op onze website naar andere websites of derden wordt aangeboden.

Beschrijvingen

Op het moment van publicatie op www.partyclouds.be wordt aangenomen dat alle productbeschrijvingen en afbeeldingen accuraat zijn. Kleuren en resolutie kunnen echter variëren afhankelijk van het beeldscherm van uw monitor.

Privacybeleid

Bekijk ons privacybeleid.

Internationale toegang

Elke bezoeker van www.partyclouds.be die onze website bezoekt van buiten België, erkent verantwoordelijk te zijn voor het naleven van de lokale wet- en regelgeving.

Bestellingen

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, verbindt u zich ertoe de artikelen in die bestelling te kopen tegen de prijs die werd aangegeven op het moment van aankoop, inclusief eventuele bezorgkosten, belastingen en douanerechten, indien van toepassing. Uw bestelling is onderworpen aan onze aanvaarding en kan worden vastgehouden vanwege redenen zoals ongeschiktheid, onvermogen om de betalingsautorisatie te bevestigen, vermoedelijke fraude, verzendbeperkingen en beschikbaarheid van voorraad. Uw bestelling is pas bevestigd als u van ons een melding ontvangt. Alle artikelen in uw winkelmandje of verlanglijst worden niet gereserveerd en kunnen door andere klanten worden gekocht.

Betaling

Wij accepteren de volgende soorten betaalmethoden bij het plaatsen van een bestelling op www.partyclouds.be: Bancontact, Maestro, Mastercard en Visa.

Prijzen

De prijzen op onze website worden weergegeven in EUR en zijn inclusief BTW tegen de geldende tarieven. Prijzen zijn exclusief eventuele extra kosten, verzendkosten, belastingen of douanerechten. Eventuele extra kosten worden pas weergegeven bij het afrekenen.

Promotiecodes

Promotiecodes zijn alleen geldig in overeenstemming met hun voorwaarden. Ze zijn niet overdraagbaar, er is geen alternatief in contanten, kunnen slechts één keer worden gebruikt en kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere promotionele aanbiedingen.

Levering

Party Clouds verhuurt haar kastelen uitsluitend op afhaalbasis. Bij huur van 3 of meer kastelen kunt u contact met ons opnemen voor de bezorgmogelijkheden.
Party Clouds is een merk van

Laboratoire Polygone Comm V.
Rooststraat 6
1860 Meise
België
BTW BE 0653.900.061
thisispartyclouds@gmail.com